لیوان دمنوش فرنچ پرس با ظرفیت 600 میلی لیتر ساخته شده از شیشه و استیل بسیار کاربردی و با طراحی بسیار زیبا مناسب برای درست کردن قهوه ، چای سبز و انواع دمنوش می باشد
لیوان دمنوش بزرگ با حجم 600 میلی لیتر برند TRENDY برای تهیه انواع دمنوش های گیاهی ، چای سبز ، قهوه و ... استفاده می شود این محصول بخاطر استفاده از ترکیب شیشه و استیل ، ظاهر بسیار زیبایی دارد
یکی از کاربردی ترین دمنوش ها همین دمنوش فرنچ پرس استیل می باشد که هم دارای صافی می باشد و هم پایه شما به راحتی می توانید لیوان را روی جای سرد و خیس بدون اینکه استرس شوک وارد شدن به لیوان را داشته باشید قرار دهید
لیوان فرنچ پرس استیل یکی از زیباترین لیوان های دمنوش موجود می باشد و بهترین هدیه برای افرادی است که مورد علاقه شما هستند
لیوان های دمنوش را می توانید برای درست کردن قهوه ، چای ، دمنوش و ... استفاده کنید و به راحتی تفاله را از آب به وسیله صافی که دارد می توانید جدا کنید و دیگر نیازی به قرار دادن صافی بر روی فنجان و ... را ندارید
حتی می توانید درون خود لیوان دمنوش نوشیدنی خودتان را میل کنید بدون آنکه تفاله های گیاهی و ... شما را اذیت کند
مشخصات قهوه ساز فرنچ پرس استیل 600 میلی لیتری :
ترکیب زیبایی از شیشه و استیل
مناسب برای درست کردن قهوه ، چای سبز و انواع دم نوش
مقاوم در برابر حرارت
کارکرد ساده و آسان
حجم : 600 ml
طراحی کاربردی و بسیار زیبا
قابل استفاده در منزل ، محل کار و ...
به همراه صافی مخصوص
عدم نیاز به برق و حرارت
قابلیت شستشو در ماشین ظرفشویی
به همراه پکیجینگ و جعبه کادویی
مناسب برای هدیه و کادو دادن
وسایل و مواد مورد نیاز برای دم کردن قهوه با فرنچ پرس :
۱- قهوه آسیاب شده با درجه متوسط ۲- آب جوش ۳- فرنج پرس ۴- شکر یا شیرداغ یا کافی میت به دلخواه
درجه آسیاب قهوه باید بقدری درشت باشد که از توری فرنچ پرس نگذرد تا عمل فیلترینگ و صاف کردن قهوه به خوبی انجام بشود . در این روش دم کردن قهوه ؛ به خاطر درجه درشت آسیاب قهوه ؛ مدت زمان بیشتری برای دم کشیدن قهوه نیاز داریم ! دمای مناسب آب بین ۹۰ تا ۹۴ درجه سلسیوس است که برای رسیدن به این درجه میتوانید وقتی که آب به جوش آمد ۲۰ تا ۳۰ ثانیه صبر کنید تا دمای آب پایین بیاید و سپس آب ۹۴ درجه را در فرنچ پرس بریزید
وسایل و مواد مورد نیاز برای دم کردن چای و چای سبز و دمنوش با فرنچ پرس :
۱- چای یا دمنوش ۲- آب جوش ۳- فرنج پرس
۱- مرحله اول ؛ هنگامی که فرنچ پرس خشک و خالی از آب است ، دستگیره و توری دستگاه را از فرنچ پرس خارج کرده و سپس به ازای هر ۱۴۰ تا ۲۲۰ میلی لیتر آب ، یک قاشق غذاخوری قهوه فیلتری ( یا به اصطلاح قهوه فرانسه ) در فرنچ پرس بریزید . لازم به ذکر است هرچه حجم آب نسبت به قهوه بیشتر باشد ؛ قهوه دم کشیده رقیق تر و ملایم تری خواهید داشت
۲- مرحله دوم ؛ به آرامی آب جوش ۹۴ درجه ( از قل افتاده ) را روی قهوه بریزید
۳- می توانید برای دم کشیدن بهتر ، محلول قهوه و آب را به آرامی هم بزنید
۴- درب فرنچ پرس را روی دستگاه ببندید و ۳ تا ۴ دقیقه صبر کنید تا قهوه دم بکشد ؛ درب بعضی فرنچ پرس ها زبانه ای برای بسته شدن کامل درب دارد ، اگر دستگاه شما نیز آن را دارد , زبانه را ببندید تا گرما و بخار آب خارج نشود . در این مرحله دستگیره صافی و فیلتر دستگاه ؛ بالا باشد تا قهوه در آب غوطه ور بماند
۵- بعد از ۴ دقیقه ، با یک دست فرنچ پرس را نگه داشته و با دست دیگر به آرامی دستگیره صافی را به پایین فشار دهید تا تفاله قهوه در پایین ظرف جمع شود و قهوه تان فیلتر شود ؛ این مرحله نباید سریع انجام شود و باید چند ثانیه طول بکشد ؛ اگر بعد از پایین بردن صافی ، در مایع قهوه تفاله قهوه دیده شد ، صافی را کامل از ظرف بیرون آورده و عمل فیلترینگ را مجدد انجام دهید ، سپس قهوه فیلتر شده را سرو نمایید
۶- پس از سرو ، تمامی قطعات را با آب شستشو دهید
دیدگاه خود را بنویسید